Háziorvosok szabadság 2021.06.04

Tisztelt Mendei Lakosok!

 

Dr. Marosi Gyöngyi 2021. 06. 04-én szabadságon lesz. Dr. Dóczi Ildikó helyettesíti a Fő utca 6. szám alatti rendelőben 8-16 óra között. Bejelentkezni a 29/438-011 telefonszámon lehet.

 

Dr. Mona Gyula

címzetes főjegyző

 

 

Gyermekvédelmi nyomtatványok

 

Gyermekvédelmi nyomtatványok

Környezettanulmány (PDF)

Rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény megállapítása (PDF)

 

 

 

Áldozatvédelem

 

 

Magyar Falu Program

Tisztelt Mendei Lakosok!

 

Örömmel tájékoztatom Önöket, hogy a Magyar Falu Program keretében 2021. június 19. napjától lehetőség nyílik a „Felelős állattartás elősegítése” elnevezésű pályázat benyújtására.

A pályázat pozitív elbírálása esetén lehetőség nyílik a település lakóinak tulajdonában lévő kutyák és macskák, a kijelölt állatorvos által végzett ivartalanítására, veszettség elleni védőoltására és transzponderrel (mikrochippel) történő megjelölésére.

Ahhoz, hogy a pályázatot az előírásoknak megfelelően be tudjuk nyújtani szükség van arra, hogy a település lakói körében igényfelmérést végezzen az Önkormányzat.

Kérem, hogy amennyiben fontosnak tartja a pályázat benyújtását és igénybe szeretné venni a pályázat által finanszírozott lehetőség valamelyikét, töltse ki a Mendei CBA büféjénél vagy az Önkormányzatnál megtalálható igényfelmérő ívet.

 

A CBA büfénél holnap reggel 9 órától, 2021 június 14-ig lesz elérhető a nyomtatvány, míg a Mendei Polgármesteri Hivatalban 2021. május 26-tól ügyfélszolgálati időben.

 

Mende, 2021. május 18.

 

Köszönettel:

Kaszanyi József sk.

polgármester

 

 

 

Sinopharm

Tisztelt Mendei Lakosok!

 

A jövő hét elején nagyobb mennyiségű Sinopharm oltás érkezik mindkét háziorvosi körzetbe. Kérjük jelezzék  oltási igényüket háziorvosuknak telefonon 04.26-a délutánig.

 

Mende, 2021. április 19.

 

Dr. Dóczi Ildikó és Dr. Marosi Gyöngyi

             háziorvosok

 

 

Ügyfélkapu

Magyar Államkincstár

Hírös hulladékgazdálkodás

Közadatkereső

Tápiótérség csatorna

Tuesday the 15th. Mende Község Önkormányzata. Hostgator coupon - All rights reserved.