MŰKÖDIK A SZENNYVÍZPROJEKT INFORMÁCIÓS IRODÁJA


A tavaszi belvízi problémák enyhülésével jelentős intenzitással folynak a Tápió menti régió szennyvíz elvezetése és szennyvíz tisztítása”elnevezésű projekt kivitelezési munkái.

KEOP-1.2.0/2F/09-2009-0021azonosító számú nagyprojekt keretében 20 településen (Bénye, Farmos, Jászfelsőszentgyörgy, Káva, Kóka, Mende, Nagykáta, Pánd, Sülysáp, Szentlőrinckáta, Szentmártonkáta, Tápióbicske, Tápiógyörgye, Tápióság, Tápiószecső, Tápiószele, Tápiószentmárton, Tóalmás, Újszilvás, Úri) több mint 27.000 háztartásban, közel 80.000 embert érintő beruházás során kiépül a csatornahálózat. Ezen kívül 4 szennyvíztisztító telep létesül (Szentlőrinckáta, Sülysáp, Tápiószentmárton, Tápiószele) a Nagykátai szennyvíztisztító telep kapacitása pedig bővítésre kerül, illetve épül még egy központi komposztáló telep Nagykátán.

Az érintett települések lakosságának minél körültekintőbb tájékoztatását szolgálja a szennyvízprojekt INFORMÁCIÓS IRODÁJA, amely Nagykátán, a Dózsa György út 2. szám alatt, a földszinten található.

Az iroda felkereshető személyesen, de telefonon és e-mail üzenetben is kérhető felvilágosítás a projekt megvalósításával kapcsolatban.

Az iroda nyitva tartása:Hétfőtől szerdáig 8.00 – 16.00 óráig, csütörtökön 8.00-18.00 óráig és pénteken 8.00-14.00 óráig. Telefonálni – munkaidőben - a következő számokon lehet:

Telefon: 29-641-115

Zöldszám: 06-80-980-081

E-mail üzenet: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

További információ: www.szennyviz.tapiovidek.hu

!!! Az Információs Irodában a Víziközmű Társulattal, illetve a lakossági hozzájárulásokkal, befizetésékkel kapcsolatban nem tudnak felvilágosítást adni, azt továbbra is a Víziközmű Társulatnál lehet intézni: Nagykáta, Egreskátai út. 27. (ügyfélfogadás hétfőtől-csütörtökig 9.00-14.00 óráig, illetve a 29-641-190 telefonszámon, vagy This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. email címen) 

 

TápióPR

Ügyfélkapu

Magyar Államkincstár

Hírös hulladékgazdálkodás

Közadatkereső

Tápiótérség csatorna

Wednesday the 1st. Mende Község Önkormányzata. Hostgator coupon - All rights reserved.