mega888

Óvodai beiratkozás 2021

Kedves Szülők!

Az Emberi Erőforrások Minisztere – a veszélyhelyzet kihirdetéséről szóló 27/2021. (I. 29.) Korm. rendeletre figyelemmel – a 2021/2022. nevelési, illetve tanévre történő óvodai, valamint általános iskolai beiratkozásról szóló 19/2021. (III. 10.) EMMI határozatában a 2021/2022. nevelési évre történő óvodai beiratkozások vonatkozásában egyedi eljárási szabályokat határozott meg.

 Óvodánk 2021. április 19-én felveszi a felvételi körzetébe tartozó valamennyi olyan gyermeket, akik vonatkozásában nem érkezett hozzá jelzés arról, hogy másik óvoda felvette volna őket.

Kérem, akinek lehetősége van, töltse ki az alábbi beiratkozási adatlapot, ezzel is segítve a munkánkat. A lap kinyomtatására nincs szükség, a beírt adatokkal együtt küldjék vissza a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre, az óvodában kinyomtatjuk, és a gyermek első óvodai napján az eredeti iratokkal történő egyeztetés után kerül sor az aláírásra.

8§(1) Felvehető továbbá az a gyermek is, aki fél éven belül betölti a 3. életévét, ha minden óvodaköteles gyermek felvétele már teljesített. Kérjük gyermekük óvodába történő járásának szándékát jelezzék.

Amennyiben a beiratkozással kapcsolatban kérdése van, kérem, írjon a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre.

ADATLAP (Word)

Köszönöm megértésüket, együttműködésüket!

Tisztelettel: Erdélyi Krisztina

                     intézményvezető

 

 

Ügyfélkapu

Magyar Államkincstár

Hírös hulladékgazdálkodás

Közadatkereső

Tápiótérség csatorna

Wednesday the 21st. Mende Község Önkormányzata. Hostgator coupon - All rights reserved.