mega888

Levegőminőséggel kapcsolatos lakossági kérdőív

Tisztelt Mendei Lakosok!

Levegőminőséggel kapcsolatos lakossági kérdőívet állított össze a Kormányhivatal

A Pest Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Főosztályának Levegő- és Zajvédelmi Osztálya elkészítette a Budapest és környéke légszennyezettségi agglomerációra vonatkozó, a levegő minőségének javítását célzó intézkedési tervet, amelynek végrehajtásával a légszennyezettségi határértékek betartása a lehető legrövidebb időn belül biztosítható azokon a területeken, amelyek esetében a levegő kén-dioxid, nitrogén-dioxid, PM10, PM2,5, ólom, benzol vagy szén-monoxid szintje az éves levegőminőségi értékelés alapján meghaladja a határértéket.

A kormányhivatal a témában egy kérdőívet állított össze, amelynek célja a lakosság környezeti levegő minőségére hatással lévő jellemzőinek, szokásainak megismerése. A kérdőív személyes adatot nem gyűjt, anonim, és kitöltése önkéntes. A beérkező adatok az Intézkedési Terv felülvizsgálata során kerülnek majd felhasználásra.

A kérdőív az alábbi linken tölthető ki:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=jOv7ZTsve0WM5FeU6z78TNkX0_kzlr1Br2RYeXrlb2NURE9GNUpaNjRONElDMzFSS00wUkJTNU81Qy4u    

Köszönjük segítségüket!

Mende, 2022. április 25.       

 

                                                                                   Kaszanyi József sk.

                                                                                       polgármester

 

 

 

 

Ügyfélkapu

Magyar Államkincstár

Hírös hulladékgazdálkodás

Közadatkereső

Tápiótérség csatorna

Thursday the 28th. Mende Község Önkormányzata. Hostgator coupon - All rights reserved.